Klik..Klik..Klik..

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Ben Ashaari buat segmen GEGAR BLOGGER BARU

Syarat-syaratnya - FOLLOWER kurang dari 500!!

Cara nak join.. mudah jer...
  1. Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) .. Ini gambar pilihan saya..sbb pilih gambar ni,entri Mr. Ben ni adalah pada bulan januari bersamaan bulan saya buat 'BLOG'


  2. tajuk :  GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini  ..
    Gegar Blogger Baru <---- Klik la situ..
  3. Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
    Hah tengok kat atas tu ye..

    Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..
  4. Mengapa saya jadi blogger? Sejak zaman muda2 dulu lg saya dah jadi blogger,pastu sejak melangkah ke zaman tua2 ni,blog tu pun terbiar sebab sibuk dengan hal zaman tua ni..heheh..jadi sekarang dah agak tak brapa nak sibuk..saya pun mula la berblog balik..saja mengisi masa yang ada + meluah perasaan + kongsi ilmu yang berguna + kongsi cerita isu semasa + kongsi gambar2 + kongsi apa saja yang boleh dikongsi.. :)


    Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
  5. Blog pilihan utama saya yang takkan miss masuk Your Profile, Your Story dan skang ni mesti kene jenguk sini Santai Bersama BEN ASHAARI sebab macam2 ada.. :) sebenarnya banyak lagi blog yang saya masuk,saya letak yang the top aje la yea.. :)

    Okay dah siap..alamak dah tutup ke segmen ni? takpe la..cuba nasib la..1st time cuba ni..kot2 la Mr. Ben nak terima.. :)

11 comments:

  1. salam singgah dan ziarah...
    gegar blogger baru !!!~

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. pak aji dtg dr blog hj ben.. hehe

    ReplyDelete
  3. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  4. Saye pon join segmen abg BEN
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    klu free singgah ke blog saye..

    http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

    ReplyDelete
  6. hye..
    terjah blog u..
    nak gegar blogger baru..=)
    hepy blogging..!
    follow u =)
    http://iekahridzuan.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Wawawawa ramainye singgah..trime kasih byk2 sudi singgah n meninggalkan jejak..x sempat nak reply 1 1,jap lg saya kasi gegar blog u alls sume k..thanksssssss.. :D

    ReplyDelete
  8. salam...terjah blog anda...hepi blogging...

    ReplyDelete
  9. salam ziarah....

    suka blog ni...
    smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
    tapi tak dapat join...:(

    harap awak sudi jadi kawan sy...

    ReplyDelete